Trabzonspor’da Kupa Sevinci ve Transfer Hareketliliği!
Ziraat Türkiye Kupası’nı müzesine götürerek sezonu görkemli bir finalle kapatan Trabzonspor’da, kupa kutlamalarının hemen ardından gözler transfer dönemine çevrildi. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yönetim, hem mevcut kadroyu korumak hem de Avrupa kupaları hedefiyle rekabetçi bir takım oluşturmak için kolları sıvadı.
Edin Visca’ya Veda, Transferde Yeni Hedefler
Trabzonspor’un tecrübeli ismi
Edin Visca, bordo-mavili formaya veda ettiğini açıklayarak kulüpte duygusal bir dönemin kapanmasına neden oldu. Visca’nın ayrılığı sonrası kanat rotasyonunda boşluğu doldurmak isteyen yönetim, alternatif isimler üzerinde yoğunlaşıyor.
Öte yandan, sezonu kupayla taçlandıran Paul Onuachu’nun performansıyla büyük beğeni topladığı ve kulübün onu takımda tutmak için gerekli şartları zorlayacağı konuşuluyor.
Genç Yıldızlara Avrupa'dan Talip Var
Bordo-mavililerin sezon başında kadrosuna kattığı genç sağ bek
Wagner Pina için Avrupa’dan önemli talipler olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 23 yaşındaki oyuncunun piyasa değerinin artmasıyla birlikte, yönetimin gelen teklifleri değerlendirmeye alabileceği belirtiliyor. Ayrıca, takımın hücum gücünü artırmak isteyen yönetimin,
Ernest Muci gibi genç ve yetenekli isimlerin bonservisi için girişimlerini hızlandırdığı bilgisi de kulislerde yer alıyor.
Yeni Sezon Hazırlıkları Başladı
Hem Süper Lig hem de Avrupa Ligi play-off turunda mücadele edecek olan Trabzonspor, kadro derinliğini artırmak zorunda olduğunun bilincinde. Yönetim, transfer döneminin başlayacağı 22 Haziran öncesinde ön görüşmelerini sürdürerek, sezon başı kampına yeni transferleri dahil etmeyi amaçlıyor.
Transfer Gelişmelerini Takip Edin
Trabzonspor’un kadrosuna katacağı isimleri, ayrılık haberlerini ve transfer dönemine dair en sıcak gelişmeleri taraftarların buluşma noktası olan
cekimpaylas5.com/forumlar/futbol-haberleri/ üzerinden takip edebilirsiniz. Bordo-mavili ekibin geleceği hakkında diğer taraftarlarla fikir alışverişinde bulunabilir ve güncel haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.