Yıllardır fenomenbetin aktif ve yatırımcı üyesiyim 10-11 yıldır sürekli yatırımların çekimlerim oldu 10 yıl sonra ilk defa bugün böyle bir darbe yedim fenomenbet'ten turnuva kazancım 47.500 TL eklendi çekim verdim sonrasında bakiyem sıfırlandı sebebini sorunca no Bonus olduğunu söylendi benim no bonus olduğumdan haberim dahi yok yıllardır aktif üyesiyim hadi diyelim ki no bonusu o zaman ilk başta no Bonus olan birini nasıl ekleniyor bu bakiye çekime gelince bakiye sıfırlanıyor çift ben siteden yatırım veya kayıp bonusu talep etmedim sağlayıcının bağımsız şekilde düzenlediği turnuva kazancım bu la silebiliyorlar sitenin kendi promosyonlarında bulunan şahsi bir Bonus olsa neyse diyeceğim canlı destek yüzüme kapatıyor aranma talebi oluşturuyorum aramıyorlar ve benim amacım siteye kötülemek olsa başta tavırlarım farklı olurdu ama yıllardır en ufak sorun yaşamadım bahsettiğim para benim hakkım benim param iade edilene kadar bıkmadan usanmadan 3 yılda geçse 5 yılda geçse her gün her hafta farklı bir foruma bildiğim görebildiğim yeni açılacak olan bütün şikayet forumlarını gruplara her yere yazacağım bıkmadan usanmadan bu paramı 5 yıl sonra da olsa alacağım ben bu param iade edilene kadar her yere yazacağım her gün Duran9090
Ekli dosyalar
-
112,6 KB Görüntüleme: 2
-
115,3 KB Görüntüleme: 1
-
86,4 KB Görüntüleme: 1
-
69,6 KB Görüntüleme: 1